CFR Cluj este pe cale sa rămână fără unul dintre cei mai importanți oameni ai clubului

CFR Cluj continuă schimbările începute la finalul lunii trecute, iar Dan Petrescu este foarte aproape de a rămâne fără unul dintre cei mai importanţi jucători din lot.

Culio şi Bordeianu s-au întors la CFR Cluj pentru a cuceri un nou titlu alături de Dan Petrescu, însă antrenorul este foarte aproape de a pierde unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul campioanei României. Deşi Dan Petrescu a dat asigurări că atacantul francez nu va părăsi fotbalul românesc în această lună, presa din Turcia notează că transferul lui Billel Omrani la Rizespor a fost deja bifat, iar fotbalistul urmează să se alăture echipei de pe locul 18 din prima ligă turcă.

“Rizespor a ajuns la o înţelegere în cazul transferului atacantului de la CFR Cluj, Billel Omrani. Echipa de la malul mării, care a sacrificat 500.000 de euro pentru fotbalistul în vârstă de 28 de ani, a bătut palma şi cu agentul jucătorului. Se pare că ultimele detalii au fost discutate cu CFR Cluj, care a acceptat oferta pentru Omrani” , notează jurnaliştii de la fotomac.com.tr.

O nouă plecare de ultimă oră de la CFR Cluj. Prima mare lovitură primită de Dan Petrescu după revenirea în Liga I. Starul campioanei semnează într-un campionat de top

Deşi, iniţial, CFR Cluj a cerut suma de 700 de mii de euro în schimbul lui Billel Omrani, oficialii campioanei României s-au mulţumit cu oferta de 500 de mii de euro făcută de Rizespor. Transferul poate fi înregistrat până miercuri, pe 8 septembrie, când perioada de mercato se va încheia în fotbalul din Turcia. La începutul acestui an, atacantul francez şi-a prelungit contrectul cu CFR Cluj doar până în vara anului următor, astfel că Omrani ar putea pleca gratis la finalul acestui sezon. În aceste condiţii, conducătorii campioanei României au acceptat o ofertă mult mai mică faţă de cota de piaţă a atacantului de 28 de ani, care este evaluat la 1,6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com

Venit în toamna lui 2016, liber de contract, după despărţirea de Olympique Marseille, Billel Omrani s-a impus rapid la CFR Cluj şi a reuşit 34 de pase decisive şi 44 de goluri în cele 181 de meciuri jucate pentru ardeleni.

Sursa știre: telekomsport.ro

Sursa foto: Facebook-Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular